Új Jelszó Kérése

Összehasonlítás

TOP Termékek

Termékajánló

PARTNEREINK

Szeretettel várunk az Iskola-Várban minden olyan gyermeket, akinek segítséget nyújthatunk a tanulásban, a közösségbe való beilleszkedésben, az iskolára való felkészülésben, vagy akár a tanulás technikájának megtanulásában.

Érdekel az Iskolavár >>


SZ.I.V. Fejlesztő és Oktató Központ

Érdekel a SZ.I.V. Fejlesztő és Oktató Központ >>

Próbáld ki Te is Ingyen!

Töltsd le Most a 1199 Ft értékű Gyümölcsök TanulóKártya Csomagot Ingyen!

Gyümölcsök TanulóKártya

Add meg adataidat és pár percen belül e-mailen megkapod az Ajándékot!

Név: *
Email: *

Partnereink

Fizetési megoldás

Letölthető, nyomtatható TanulóKártyák Gyerekeknek

Ajándék Gyümölcsök TanulóKártya Csomag

Próbáld ki kötelezettség nélkül és Töltsd le a Gyümölcsök TanulóKártya Csomagot Ingyen!

Add meg adataidat és pár percen belül e-mailen megkapod az Ajándékod!

Név: *
E-mail: *
Kérlek, valós e-mail címet adj meg, mert az ajándék letölthető TanulóKártyák linkjét az e-mail címedre küldöm meg!

Gondos Szülők Figyelem!


Úgy emlékszel vissza az iskolaévekre, mint nyűgre?
Tanulni kellett, pedig inkább játszani lett volna kedved?
Szeretnéd gyermekednek megkönnyíteni a tanulás okozta nehézségeket?


Ugye, miyen csodálatos lenne gyermekedet megkímélni attól az esetleges csalódásoktól és kudarcoktól, amin Te átmentél!
Ugye, milyen fantasztikus lenne, ha játék közben szívhatná magába mindazt a tudományt, amire szüksége lehet?
Ugye, milyen nagyszerű lenne, ha nem kellene mindig unszolni, hogy tanuljon, mert szívesen és örömmel ülne le?
Ugye, milyen nagy öröm lenne számodra, hogy ha látnád, hogy napról napra fejlődik, mindezt játék közben, jókedvűen!Mostantól mindez nem csak álom!
Gyermeked mostantól játszva tanulhat!


Mostantól nem lesz nyűg és fáradság gyermeked számára megtanulni, mindazt amit szeretne. Miért ne lehetne öröm és játék, hogy új dolgokat ismerjen meg? Itt a TanulóKártya, amivel mindez Neki is gyerekjáték lesz! Csak játszotok a kártyákkal és észerevétlenül a fejetekbe megy a tudás!A TanulóKártyák játszva tanítanak!


A TanulóKártyákat érdemes már egészen kis kortól elkezdeni használni, mert a gyermekek ekkor a legfogékonyabbak a játszva tanulásra. Születésüktől kezdve, csak tanulnak, tanulnak, tanulnak, és mindezt játéknak fogják fel. Miért ne tarthatnánk meg ezt a csodálatos érdeklődést a későbbiekben is, hogy örömmel és játszva sajátítson el mindent tudást, amit mi szeretnénk megtanítani Neki? Használjuk ki a TanulóKártyák nyújtotta lehetőséget, hogy gyermekünket játékosan fejlesszük.


"Tetszettek a tanulókártyák, ugyanis nehéz a kisgyermekeknek olyan könyvet találni, ami ilyen formában foglalja össze a szavakat, (csoportosítva, kép alatt a megnevezés stb.) szerintem nagyon jó szókincs bővítő eszköz, és a gyerekeknek is tetszik."


Hogyan játsszunk a TanulóKártyákkal?


A TanulóKártyákkal nem kell külön tanulni. Épp ez benne a fantasztikus. Egyszer megmutatjuk gyermekünknek, akár ajándékként adjuk neki, és Ő magától elő fogja venni időről időre és kérdezget róluk. Ilyenkor érdemes leülni és pár percet rászánni, hogy megbeszélgessük a kártyákon látottakat. Később azon fogjuk kapni gyermekünket, hogy magától előveszi és nézegeti őket, akár még mondja is az adott képek elnevezéseit. Ez lesz számunkra az igazi öröm!
A TanulóKártyával nem kell feltétlenül úgy játszani, mint más játékkártyákkal (pl. Fekete Péter). A TanulóKártyák bármikor velünk lehetnek és ha "csak" nézegetjük őket, vagy beszélgetünk róluk, már tanultunk. Hogy a tanulás még szórakoztatóbb legyen a csomagba egyéb kiegészítőket is tettem, mint pl. dominó, memóriakártya vagy poszter. Ha a poszter mindig szem előtt van, még könnyebben rögzülnek a látottak.Kisfiam játszik a TanulóKártyákkal.


"Egészen a kicsi gyerekektől az iskolás korosztályig bezáróan remekül használhatóak ezek a kártyák, a kicsik játszva tanulhatnak belőlük. Ez a legfontosabb - a játék öröme megmarad. A tanulás így észrevétlen, de fejlődés az eredménye." Csonkáné Sákovics Szilvia


Milyen korosztálynak szólnak a TanulóKártyák?


A kicsiknek, már 1 éves kortól ajánlom, hogy nézegessék az egyszerű kártyákat, mint pl. életünkben előforduló használati tárgyakat, ételeket, italokat, növényeket, állatokat, stb. A legkisebbeknek, amíg nem beszélnek, segíthet könnyebben kifejezni magukat. Ez a kor ugyanis nagyon frusztráló a gyermek számára, és mindannyiunk számára öröm, ha nincs probléma a kommunikációval.
2-3 éves kortól már lehet játszani a csomagokhoz járó dominóval, vagy memóriakártyával. Az egyszerű ábrák alkalmat adnak arra is, hogy gyermeked kiszínezze vagy lemásolja és ezzel is fejlessze rajztudását.
Az
óvodásokat már érdekelhetik az olyan témájú kártyák is, mint pl. különböző járművek, utazás, foglalkozások, szerszámok, stb.
A
kisiskolásokat a számok és betűk világába kalauzoljuk el, könnyedén tanulhatják meg ily módon az alap matematikai műveleteket, és a helyesírást is. Az olvasástanuláshoz ismét elő lehet venni az összes addig gyűjtött kártyát, hiszen mindegyiken szerepel az adott kép elnevezése is jól olvasható formában.


"Nagyon hasznosnak találtam a TanulóKártyákat, és valóban jó témákat dolgozol fel. Én is mindig gyűjtögetek, képeket válogatok stb., de így összegyűjtve, csoportosítva, sőt szókártyákkal ellátva nagyon megéri ez a gyűjtemény, és már nem kell dolgoznom vele."

Milyen témájú TanulóKártyák vannak?


A TanulóKártyák a lehető
legváltozatosabb témákat ölelik fel. A legalapvetőbb témáktól, mint pl. Gyümölcsök, a bonyolultabbakig, pl. Összeadások. Nézzünk pár példát milyen témában készülnek a TanulóKártyák.
- család, foglalkozások, arckifejezések, testrészek
- ételek (gyümölcsök, zöldségek, alapvető élelmiszerek)
- ruházat
- játékok, mesefigurák, sakk, kártya
- ünnepek (karácsony, húsvét), évszakok
- utazás, kirándulás, közlekedés
- színek, alakok, alakzatok, anyagok
- hétköznapi tárgyak (gyerekszoba, fürdőszoba, konyha, nappali)
- ellentétek, melléknevek
- számok, összeadás, kivonás, szorzás, osztás, római számok
- betűk, ABC
- természet, állatok, növények, naprendszer
- országok, zászlók, földrészek
- hangszerek, hangok, szolmizáció
- környezetvédelem
stb.
Az elkészült TanulóKártyákat a Webáruházban tekintheted meg, a többi csomag előkészületben van.

"Nekem nagyon tetszik!! A lányom Két éves múlt és szerintem nagyon ötletes ilyen kártyákat készíteni ami segíti a beszéd ill. a könnyebb tanulásban!! Fontos dolgokat csináltál!! Köszi"


Milyen játékokat lehet még játszani a TanulóKártyákkal?
Ötletek, Tanácsok, Tippek

1. Beszélgessetek a TanulóKártyákról!
- Melyik kártya mit ábrázol?
- Mit kell róla tudni?
- Milyen színű, ízű, anyagú, illatú, szagú, stb.?
- Hol található meg?
2. Csoportosítsátok a TanulóKártyákat!
- Színek, méretük, alakuk, felhasználásuk, stb. szerint.
- Válogassátok külön az élelmiszereket, tárgyakat, személyeket, játékokat, stb.
3. Tegyél fel gyermekednek kérdéseket a TanulóKártyákról!
- Nekünk milyen van otthon? Keressük meg!
- Hol tartjuk, mire használjuk, mikor használjuk, stb.?
- Találjatok ki együtt történeteket a TanulóKártyákkal!
4. Párosítsátok össze a TanulóKártyákat!
- Kisebb gyermekeknek: nyomtassatok 2 példányt minden TanulóKártyából és gyermeked keresse meg az egyformákat!
- Nagyobb gyermekeknek: Párosítsátok össze a csak képeket ábrázoló és csak elnevezéseket tartalmazó TanulóKártyákat!
5. Rajzoljatok, színezzetek a TanulóKártyákkal!
- A fekete-fehér TanulóKártyákat kiszínezhetitek!
- A TanulóKártyák könnyű vonalrajzát követve pedig, lemásolhatjátok az ételeket, tárgyakat, így is tökéletesítve rajztudásotokat!
6. Dominózzatok!
- Nyomtassátok ki és vágjátok fel a dominókat és mehet is a játék. Ha minden darab a helyére kerül, ha úgy raktátok le, a dominó akár körbe is érhet!
7. Rakjátok ki a posztereket a szobában, hogy mindig szem előtt legyen!
- Ez különösen hasznos az idegen nyelvű posztereknél.
- Az A3-as plakát két lapból áll, ezt középen egyszerűen csak össze kell ragasztani.
8. Játszatok memóriajátékot!
- Ha a TanulóKártyákból 2 példányt nyomtattok, máris kezdődhet a memóriajáték. Minden lapot képpel lefelé helyezzetek az asztalra, majd mindenki kettőt felfordíthat. Ha egyformát talál, övé a pár. Minél több kártyát fordítotok fel annál könnyebben fogtok párokat találni. Az nyer, aki a legtöbb párt gyűjtötte össze.
9. Barkóbázzatok a TanulóKártyákkal!
- Tegyetek ki magatok elé 5 db TanulóKártyát. Először gyermeked gondoljon valamelyikre és Te találd ki, hogy gyermeked tanulja a kérdezést. Majd cseréljetek. Lehet nehezíteni, hogy ha több TanulóKártyát tesztek ki és abból gondoltok valamelyikre.
10. Próbáljátok ki más nyelven is a TanulóKártyákat, hogy a nyelvtudásotok is gyarapodjon!

"Nagyon szuper!!!!!!!!!!!Kinyomtatom és bevetem a 1,5 éves fiammal.Amint lehetőségem engedi megrendelem angol nyelven,ami hasznos lesz 2 nagyobbik gyerekemnek."

Hogy néz ki a TanulóKártya?


Minden TanulóKártya
mérete: 9 x 9 cm. Ez a méret nem túl nagy ahhoz, hogy egy kisgyermek is ne tudná kényelmesen megfogni, de elég nagy ahhoz, hogy az információ kényelmesen elférjen rajta.
Minden TanulóKártya
jobb felső sarkában található, hogy az adott TanulóKártya melyik csomaghoz tartozik. Erre azért van szükség, hogyha később több csomag TanulóKártyád is van már, könnyebben szétválogasd az egyes csomagokat. Ezt az információt, színes alapon fehér betűkkel írtam. A színek pedig a nagyobb csoportokat jelölik. Pl. az élelmiszerek piros, így a gyümölcsök, italok és ételek, mind piros színű jelzést kapnak.
Középen található a TanulóKártya képe. Ez az, amit a gyermeknek be akarunk mutatni vele.
Alatta pedig a
TanulóKártya elnevezése. Mindig fekete színű, jól olvasható, nyomtatott betűvel.


A TanulóKártya szándékosan ilyen egyszerű. Pont az egyszerűség a nagyszerűség benne. Ha túl sok információ, vagy kép lenne rajta, a gyermek nem tudna eligazodni. Fontos, hogy az adott dolog, amit meg akarunk tanítani egyértelmű és világos legyen. Ha többre is kíváncsi a gyermek úgyis megkérdezi, és akkor szóban lehet kiegészíteni az ismereteit. De elsőre bőven elég ennyi információ.
Ha mégis többre vágysz, a TanulóKártya hátoldalára nyugodtan felírhatod a kiegészítő információkat.


"A képek igényesek, szépek,örülök neki ,hogy rátaláltam erre az oldalra. Én mindent megtaláltam benne amire szükségem volt. Köszönöm."Mi mindent tartalmaz egy TanulóKártya csomag?


A
TanulóKártya csomagot úgy állítottam össze, hogy minden gyermek megtalálja benne az érdeklődésének leginkább megfelelő elfoglaltságot. Minden TanulóKártya csomagban megtalálhatsz:


1.
30 db színes TanulóKártyát képpel és elnevezéssel

Értéke: 490 Ft


2.
30 db színes TanulóKártyát csak képpel,
amit összepárosíthattok az elnevezésekkel, illetve a hátoldalára nyomtathatjátok az elnevezéseket

Értéke: 390 Ft

 

3.
30 db TanulóKártyát csak elnevezéssel,
amit összepárosíthattok a képekkel

Értéke: 390 Ft


4.
30 db fekete-fehér TanulóKártyát
, amit gyermeked kedvére színezhet

 

Értéke: 490 Ft

5.
2x28 db-os dominót
, melyet az adott TanulóKártya csomag legkedveltebb kártyáiból állítottam össze

Értéke: 490 Ft


  

6.
Egy A4-es és plakátot, mind a 30 TanulóKártyáról elnevezéssel együtt


Értéke: 390 Ft

A4-es és A3-as poszter

7.
Egy A3-as plakátot, mind a 30 TanulóKártyáról elnevezéssel együtt 

Értéke: 290 Ft

8. Ötleteket, milyen játékokat lehet a TanulóKártyákkal még játszani.

9. Gyermeked használhatja a TanulóKártyákat rajztudás tökéletesítéséhez is, mert az egyszerű alakzatokat könnyű lemásolni.
10. A TanulóKártyákat felhasználhatod akár üvegfestéshez is mintának.
A teljes TanulóKártya Csomag értéke: 2930 Ft.
(Ennyit kellene érte fizetned, ha minden részt külön-külön vásárolnál meg!)

De Neked most csak ennek töredékébe kerül! Hogy mennyibe?
Olvass tovább és megtudod...

"Nagyon tetszik a Tanulókártya, nagyon jó ötlet. Örülök, hogy ajánlották nekem, és én is szívesen ajánlottam ismerőseimnek. :o)"

Hogyan kapom meg a kiválasztott TanulóKártya csomagot?


A TanulóKártya csomag
elektronikus nyomtatvány, ezért elektronikusan tölthető le honlapunkról. Ez azt jelenti, hogy a megrendelt csomagot nem postán fogod megkapni, hanem e-mailben kapsz egy linket, amelyről a teljes TanulóKártya csomagot letöltheted a számítógépedre és onnan nyomtathatod ki. A TanulóKártya csomag minden elemét pdf fájlként (Acrobat Reader-rel olvasható) küldöm. (Ha nincs Acrobat Reader programod, ne aggódj, ingyenesen letöltheted, a linket a csomaggal együtt megküldöm.)Miért elektronikus a TanulóKártya Csomag a hagyományos, nyomtatott helyett?


1. A TanulóKártya csomag mivel nem kellett nyomdai úton előállítani, rendkívül olcsó.Töredékébe sem kerül annak, mintha minden egyes elemét külön-külön akarnád megvásárolni.
2. A TanulóKártya csomag rendkívül rugalmas. A megvásárolt TanulóKártya csomagból kedved szerint kiválaszthatod mire van szükségetek. Kinyomtathatod akár az egész csomagot, de ha nincs szükségetek mindenre, lehetőséged van csak a kártyákat, vagy csak a dominót kinyomtatni és a posztereket csak később. A színezéshez a kártyákat akár többször is kinyomtathatod. Így a TanulóKártya csomagot ízlésed és igényeid szerint úgy alakíthatod, ahogy Nektek megfelel.
3. Elektronikus úton a TanulóKártya csomagot fizetés után 24 órán belül megkapod. Nem kell várnod a postásra, nem kell otthon lenned, vagy a postán sorban állnod. A TanulóKártya csomagot fizetés után azonnal letöltheted és kinyomtathatod. Ez az elektronikus kiadvány hatalmas előnye.
4. A TanulóKártya csomagnál nagyon fontosak a bővítések és a frissítések. A TanulóKártyákatfolyamatosan alakítjuk a gyermekek és szülők kérései szerint. A TanulóKártya csomag módosítása és folyamatos finomítása csak elektronikus módon oldható meg.


"Kedves Ágnes!

Köszönöm a színvonalas képeket!! Végre nem kell az internetről összekeresgélni a gyermekek számára is JÓL FELISMERHETŐ, színes képeket. Óvónői munkám során rengetegszer tudom használni!!
B. Bernadette"


Hogyan tudom kinyomtatni a TanulóKártya csomagot?


Mire van szükség a TanulóKártyák nyomtatásához?
- A4-es nyomtató (tintasugaras vagy lézer, mindegy)
- papír (sima nyomtatópapír és lehet műszaki rajzlap)
- olló vagy vágógép a felvágáshoz (a vágógép lehet görgős vagy karos, mindegy)A TanulóKártyákat 2 egyszerű lépésben elkészítheted!

1. lépés:

Nyomtasd ki a TanulóKártyákat!

Nyomtasd ki!

2. lépés:

Vágd fel a vonal mentén!

És már kezdődhet is a játék!


Nyomtatási és felhasználási tanácsok:

A TanulóKártyákat én magam is házilag készítettem el gyermekeimnek. A következőkben részletes
javaslatokat teszek a nyomtatásra, illetve megmutatom, én hogyan készítettem el a kártyákat, de Te ettől nyugodtan eltérhetsz kedved és ízlésed szerint.

30 db színes TanulóKártya képpel és elnevezéssel:

- A TanulóKártyákat képpel és elnevezéssel műszaki rajzlapra nyomtattam. Egy teljes csomag ráfér 5 db A4-es lapra. Ezt utána felvágtam és már kezdőthetett is a játék.
- Ha szeretnéd, hogy a TanulóKártyák még masszívabbak legyenek, nyomtasd ki és ragaszd fel
vastag kartonra. Nyomtathatod akár öntapadós címkére is, így könnyebb a felragasztás. Azért, hogy ne legyen gondod az elcsúszással (a TanulóKártya véletlenül lecsúszhat a címkéről), azt javaslom A4-es méretűt vegyél, és ugyanúgy vágd ki, mintha sima papírra nyomtattad volna.
- Ha a kártyák nagy igénybevételnek vannak kitéve érdemes
laminálni, így biztosan bírni fogják a kiképzést.


.

- Ha nincs laminálógéped, és mégsem akarod, hogy a kártyák hamar elhasználódjanak a sok játékban, javaslom, hogy tedd be a kártyákat9x13-as fotóalbumba. Így védve vannak, mégis mindig a gyerekek keze ügyében lehet. Ha szeretnéd, hogy a kártyákkal egyenként is lehessen játszani, nem csak így albumban, akár feláldozhatsz rá egy ilyen kis fotóalbumot úgy hogy lapjaira szeded, így olyan lesz, mintha egyenként lamináltad volna.

- Nyitottam egy dossziét a TanulóKártyáknak, amelyben lefűzhető tasakba tettem az A4-es lapokat, így nézegethető könyvvé változott. Egy oldalon 6 kártya van. Most csak sima nyomtatópapírra nyomtattam és nem vágtam fel őket.

30 db színes TanulóKártya csak képpel, és 30 db színes TanulóKártya csak elnevezéssel:
- A csak képpek illetve csak elnevezéssel ellátott TanulóKártyákat több játékra is használhatod. Ha külön-külön lapokra nyomtatod őket
összepárosíthatók. Ha pedig a képek hátuljára nyomtatod rá az elnevezéseket, úgyis lehet vele játszani, hogy ki kell találni, mi van a hátoldalára írva vagy rajzolva. Mindkét lehetőség könnyen megvalósítható. (A hátoldalra való nyomtatás lehetősége miatt az elnevezés kártyák nem ABC sorrendben vannak.)

30 db fekete-fehér TanulóKártya:
- A fekete-fehér TanulóKártyákat én fel sem vágtam, így A4-es formátumban is remekül színezhető.

28 db-os dominót:
- A dominót műszaki rajzlapra nyomtattam. A teljes dominó ráfér 3 db lapra.

A4-es és egy A3-as plakát:
- Összesen 3 db nyomtatópapír szükséges a kinyomtatásukhoz. Az A3-as plakátot 2 lapból tudod összeragasztani. Magukat a plakátokat én a konyhába, a gyerekszobába, illetve jól látható helyre tettem ki, hogy mindig szem előtt legyen. A gyerekek gyakran kérdezgetik, hogy mi micsoda. Ha megunták, teszek fel a régiek helyett másikat.

60 db színes Memóriakártya:
- A Memóriakártyákat úgy tudod elkészíteni, hogy minden TanulóKártyát 2 példányban nyomtatsz ki.

Az alap TanulóKártya csomag nyomtatásához, ennyi papírra lesz szükséged:
(Ez csak egy alap változat, természetesen az extrákhoz többre is szükséged lehet.)

Megnevezés

Nyomtatáshoz szükséges papír

További lehetőségek, tárolás

30 db színes TanulóKártya képpel és elnevezéssel

5 db műszaki rajzlap

Felvágni és mehet a játék

30 db színes TanulóKártya csak képpel
30 db színes TanulóKártya csak elnevezéssel

5 db műszaki rajzlap

5 db műszaki rajzlap

Felvágni és mehet a párosítás, vagy
Kétoldalasan nyomtatni és
Felvágni és mehet a párosítás

30 db fekete-fehér TanulóKártya

5 db nyomtatópapír

Mehet a színezés

2x28 db-os dominó

2x3 db műszaki rajzlap

Felvágni és mehet a dominózás

A4-es és egy A3-as plakát

3 db nyomtatópapír

Tetszés szerint kitenni a gyerekszobában

30 db színes Memóriakártya

5 db műszaki rajzlap

A TanulóKártyával együtt mehet a játék

Összesen:

18-26 db műszaki rajzlap és 8 db nyomtatópapír

Az alap változat nyomtatásának összes költsége kb. 300 Ft. Ebbe belekalkuláltuk a papír és a normál színes nyomtatás költségét is. Ennyiért el tudod készíteni az alap TanulóKártya Csomagot, 30 db TanulóKártyával, 30-30 db összepárosítható TanulóKártyával, 30 db színezhető TanulóKártyával, 28 db dominóval, egy A4-es és egy A3-as plakáttal valamint a második csomag TanulóKártyával, amit így együtt Memóriakártyának használhatsz. A teljes nyomtatási és papírköltség kb. 300 Ft.

"Szerintem nagyon szép és mindenre rá lehet ismerni és jól olvasható."
Mennyibe kerül egy

 

TanulóKártya csomag?


Egy TanulóKártya csomag tartalmaz:
-
30 db színes TanulóKártyát képpel és elnevezéssel
- 30 db színes TanulóKártyát csak képpel,
amit összepárosíthattok az elnevezésekkel
- 30 db színes TanulóKártyát csak elnevezéssel, amit összepárosíthattok a képekkel
-
30 db fekete-fehér TanulóKártyát, amit gyermeked kedvére színezhet
-
egy 28 db-os dominót, melyet az adott TanulóKártya csomag legkedveltebb kártyáiból állítottam össze
-
egy A4-es és egy A3-as plakátot, mind a 30 tanulókártyáról elnevezéssel együtt
-
60 db színes Memóriakártyát (=2x30 db TanulóKártya)
- öteleteket
, milyen játékokat lehet a TanulóKártyákkal még játszani
-
gyermeked használhatja a TanulóKártyákat rajztudása tökéletesítéséhez is, mert az egyszerű alakzatokat könnyű lemásolni
- a TanulóKártyákat felhasználhatod akár
üvegfestéshez is mintának
A teljes TanulóKártya csomag


mindösszesen: 1199 Ft!

 

"Nagyon jó ötletnek tartom ennek a kitalálását, mert a boltban kapható termékek nagyon drágák. Gratulálok!!!!!!!!"

A bemutatott mintát, a teljes

Gyümölcsök TanulóKártya

Csomagot letöltheted Most INGYEN!

Ajándék Gyümölcsök TanulóKártya Csomag

Próbáld ki Te is!

Add meg adataidat és pár percen belül e-mailen megkapod az Ajándékod!

Név: *
E-mail: *
Kérlek, valós e-mail címet adj meg, mert az ajándék letölthető TanulóKártyák linkjét az e-mail címedre küldöm meg!
Webáruház készítés